Miel in couscous
Nu uita sa prepari de Paste un preparat cu miel mai putin obisnuit!
Recomandat pentru Evenimente
pasteIngrediente
- ceapa alba1 bucata
- ciuperci4 linguri
- mazare3 lingurite
- morcov1 bucata
- ulei de floarea-soarelui0 dupa gust
- sare0 dupa gust
- ardei gras2 bucati
- cuscus400 g
- carne de miel750 g
- apa1 cana
Preparare
- Se prajeste ceapa si ardeiul; se prajeste putin carnea de miel, taiata in bucatele mici, se adauga morcovul, se amesteca toate bine.
- Se adauga pastele couscous si o cana cu apa si se lasa sa fiarba impreuna in jur de 25 de minute; in tot acest timp se amesteca in mancare astfel incat aceasta sa nu se lipeasca.
- Se adauga ciupercile fierte, mazarea, se amesteca.
- Se adauga si condimente - coriandru si piper, pentru mai multa savoare.
Tips
Daca carnea de miel este tare, se fierbe 30 minute inainte de preparare.
Recomandari
Newsletter Ele.ro
mana
- person
"nu te agita atat, lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti mai putin."