Miel in couscous

Miel in couscous

Nu uita sa prepari de Paste un preparat cu miel mai putin obisnuit!

Specificmarocan
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
paste  
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • ciuperci4 linguri
  • mazare3 lingurite
  • morcov1 bucata
  • ulei de floarea-soarelui0 dupa gust
  • sare0 dupa gust
  • ardei gras2 bucati
  • cuscus400 g
  • carne de miel750 g
  • apa1 cana
Preparare

- Se prajeste ceapa si ardeiul; se prajeste putin carnea de miel, taiata in bucatele mici, se adauga morcovul, se amesteca toate bine.

- Se adauga pastele couscous si o cana cu apa si se lasa sa fiarba impreuna in jur de 25 de minute; in tot acest timp se amesteca in mancare astfel incat aceasta sa nu se lipeasca.

- Se adauga ciupercile fierte, mazarea, se amesteca.

- Se adauga si condimente - coriandru si piper, pentru mai multa savoare.

Tips

Daca carnea de miel este tare, se fierbe 30 minute inainte de preparare.

Recomandari