Medalioane de cod cu broccoli
Medalioane de cod cu broccoli este un fel de mancare usor si foarte sanatos. Sofisticate si pline de savoare aceste medalioane de cod cu broccoli raspund tuturor asteptarilor amatorilor de peste. Iar codul pe care il recomandam pentru acest preparat, medalioane de cod cu broccoli va ajuta cu
Ingrediente
- ulei de masline200 ml
Preparare
Se curata pestele, se spala si se taie bucati de aproximativ 1,5-2 cm grosime;
Se pune broccoli la fiert, in apa fiarta, iar ardeiul se taie in cubulete;
Se pudreaza bucatile de peste cu sare, se trec prin faina si se prajesc in ulei incins, pana capata o culoare aurie;
Ardeiul se caleste in ulei cu sofran si se pun peste broccoli;
Deasupra legumelor se aseaza pestele si se servesc impreuna, pe o farfurie sau pe un platou, putandu-se orna cu patrunjel verde sau salata.
Tips
Este indicat sa nu alegem bucati prea mari de cod, iar, cand le trecem prin faina, sa nu fie prea multa faina pe ele, deoarece aceasta se va arde la prajit.