Mancare de legume la cuptor
Mancare de legume la cuptor - O reteta de mancare cu legume asortate, sanatoase si savuroase, invelite cu un delicios strat de cascaval. Incearca mancarea de legume la cuptor, nici nu stii ce pierzi!
Ingrediente
- vanata1 bucata
- piper0 dupa gust
- dovlecel1 bucata
Preparare
Dovlecelul se pune intr-un vas sau tava de xena, taiat cubulete, apoi un rand de sare si condimente, verdeata dupa gust;
Vanata taiata cubulete, sare, condimente;
Broccoli rupt in bucati cat mai mici si sare, condimente;
Deasupra se taie felii de rosii pe toata suprafata tavii;
Se bat ouale cu smantana sau iaurt si putina sare, si se toara peste legume, sa umple golurile dintre ele;
Deasupra se rade branza sau cascavalul si se da la cuptorul incins, cam 40 min la foc mic, pana se rumeneste bine branza si se inmoaie legumele.
Tips
Daca folositi tava de inox sau material pretentios la zgariat, folositi folie de aluminiu pentru a nu se lipi de tava. Se pot, de asemenea, taia rondele de ceapa sau usturoi verde printre legume.