Limba de vitel cu sos picant

Limba de vitel cu sos picant

Serveste la masa cu prietenii un preparat consacrat al bucatariei franceze. Limba cu sos picant este gustoasa si aspectuoasa.

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • morcov1 bucata
  • mustar1 lingura
  • telina1 bucata
  • unt50 g
  • vin rosu125 ml
  • bulion1 lingura
  • otet15 ml
Preparare

Limba de vitel se opareste, se curata de pielite si se pune la fiert 15 minute.

Se taie in felii groase si se pune apoi la calit timp de 5 minute, pe ambele parti, in ulei incins, dupa care se scot intr-un vas.

Ceapa, morcovul, telina se curata, se taie felii si se pun la calit in uleiul in care s-a calit limba, timp de 5 minute, dupa care se adauga faina, bulionul, sare, piper si se mai lasa inca 10 minute.

Se adauga si bucatile de limba.

Se amesteca bine piper pisat, otetul, vinul, mustarul si castraveciorii tocati marunt, se pun la fiert 5 minute apoi se adauga la amestecul de legume si limba.

Se lasa la fiert pana se fierbe bine limba apoi se pune untul, se mai dau 2 colocote si se ia de pe foc.

Tips

Se serveste fierbinte, cu verdeata tocata marunt, deasupra.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Prietenie pe muchie de sex
  • person

    "just for fun"

Blog Ele.rochevron_right
 
  • speaker_notes   test
  • speaker_notes   test
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere