Crema de morcovi cu ghimbir

Crema de morcovi cu ghimbir

Reteta originala marca Academia Maggi! Gustul de morcovi se armonizeaza perfect cu gustul ghimbirului creand un preparat inedit si gustos. Pregateste aceasta crema pentru masa pe pranz si inlocuieste supa clasica cu acest preparat.

Specificromanesc
Timp prepararelaborios
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Dieta
Dieta daneza  
Ingrediente
  • cartof2 bucati
  • ceapa alba1 bucata
  • morcov5 bucati
  • ulei de masline2 linguri
Preparare

- Curatam morcovii si cartofii si ii taiem cubulete.

- Ceapa se taie marunt si se caleste in uleiul de masline pana devine translucida.

- Apoi adaugam si cartofii si morcovii, ii sotam cateva minute, pana devin crocanti, apoi se completeaza cu supa de legume. Adaugam ghimbirul dat pe razatoare.

- Lasam supa sa fiarba aproximativ 20 de minute, pana cand lichidul scade si legumele sunt moi.

- Folosim un mixer vertical pentru a face crema de morcovi. Potrivim la gust de sare si piper.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

TE VOI PASTRA IN SUFLETUL MEU
  • person

    "'' invata sa pretuiest ce ai sa nu-ti para rau mai tarziu ca ai pierdut ''"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right