Iepure cu sos de miere si ananas

Iepure cu sos de miere si ananas

Un preparat gustos pentru cina cu prietenii de 1 Mai!

Specificunguresc
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  
Ingrediente
  • lamaie1 bucata
  • miere200 g
  • unt100 g
  • paine400 g
  • otet30 ml
  • carne de iepure800 g
  • ienibahar3 g
  • compot de ananas200 g
Preparare

- Carnea de iepure se tine la rece, in apa cu otet, 24 de ore, pana se macereaza bine.

- Se face un sos din untul topit, miere, zeama de lamaie, ienibahar si compotul de ananas si se da intr-un clocot.

- Se incinge cuptorul.

- Intr-o tava unsa cu grasime, se pune carnea de iepure, taiata in bucati si se lasa sa se friga circa 45 de minute, pana este bine patrunsa.

Tips

Se serveste fierbinte,cu sosul de ananas si paina prajita.

Recomandari