Iepure cu sos de miere si ananas

Un preparat gustos pentru cina cu prietenii de 1 Mai!
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastereIngrediente
- lamaie1 bucata
- miere200 g
- unt100 g
- paine400 g
- otet30 ml
- carne de iepure800 g
- ienibahar3 g
- compot de ananas200 g
Preparare
- Carnea de iepure se tine la rece, in apa cu otet, 24 de ore, pana se macereaza bine.
- Se face un sos din untul topit, miere, zeama de lamaie, ienibahar si compotul de ananas si se da intr-un clocot.
- Se incinge cuptorul.
- Intr-o tava unsa cu grasime, se pune carnea de iepure, taiata in bucati si se lasa sa se friga circa 45 de minute, pana este bine patrunsa.
Tips
Se serveste fierbinte,cu sosul de ananas si paina prajita.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





la cate grade fierbe sangele?
- person
"cheia spre fericire este sa iti doresti ce poti obtine..."