Ciorba de cartofi cu busuioc

Ciorba de cartofi cu busuioc

Va oferim o reteta originala italiana!

Specificitalian
Timp prepararelaborios
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Dieta
Regim diabet  
Ingrediente
  • cartof6 bucati
  • mazare250 g
  • ulei de masline0
  • busuioc0
  • praz2 fire
  • bors0
  • tarhon0
  • ceapa rosie3 bucati
  • piper verde0
  • delikat0
  • ardei galben3 bucati
  • salata iceberg1 capatana
Preparare

- Prazul se curata si impreuna cu ceapa rosie se taie in rondele subtiri. Intr-o tigaie se incalzeste uleiul de masline si se prajesc rondelele, pana se inmoaie, apoi se adauga ardeii grasi tocati marunt.

- Cartofii se curata, se fierb separat in apa cu sare pana sunt fierti de treisferturi, apoi jumatate din cantitate se pune peste prajeala si se adauga mazarea fiarta.

- Intregul amestec se raceste si se da prin blender, impreuna cu apa fiarta si delikat.

- Intr-o cratita se pune amestecul din blender, apa daca mai este necesar, restul de cartofi fierti, salata verde rupta marunt, busuioc, tarhon si piper verde.

- Se lasa pe foc inca 7-8 minute, la foc mic.

Tips

Se poate asezona cu smantana, optional.

Recomandari