Gulas cu carnati de casa

Gulas cu carnati de casa

Preparat traditional unguresc, gulasul cu carnati de casa are un gust delicios si iute, datorita prafului de boia.

Specificunguresc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • cartof1 kg
  • morcov3 bucati
  • marar1 legatura
  • piper0 dupa gust
  • ceapa rosie3 bucati
Preparare

Ceapa si ardeiul se toaca marunt (sau se dau prin robot) si se pun la prajit in putin ulei, pana devin sticloase.

Carnatii d ecasa se taie rondele si se pun peste ceapa si ardei, amestecand mereu, sa se rumeneasca.

Cartosii se curate si se taie cubulete mici, iar morcovii rondele subtiri.

Se adauga peste carnati si ceapa si se completeaza cu apa cat sa ii acopere, lasand mancarea la foc mic, sa fiarba.

Cand au fiert morcovii si cartofii se adauga pasta de tomate sau bulionul, sare, piper si boia, dulce si iute si se mai lasa 2 minute pe foc.

Se ia de pe foc si se adauga mararul tocat marunt.

Tips

Se poate folosi si radacina de patrunjel sau telina data pe razatoare, alaturi de celelalte legume.

Recomandari