Fundite cu carnati picanti

Fundite cu carnati picanti

Pastele in forma de fundite aduc in orice farfurie nu numai gust, ci si un aranjament inedit. Combinate cu acesti carnati picanti, devin un festin culinar.

Specificfrancez
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • fasole pastai250 g
  • usturoi uscat6 catei
  • piper0 dupa gust
Preparare

Pune pastele fundite la fiert, in apa cu sare si putin ulei de masline.

Rupe in bucati mici fasolea verde si pune-o la fiert. Poti folosi si fasole gata fiarta, la borcan.

Toaca marunt ceapa rosie si pune-o la calit in putin ulei de masline. Toaca marunt usturoiul.

Adauga la prajeala usturoiul tocat, carnatii taiati feliute si fasolea verde.
Lasa la prajit 2 minute, amestecand continuu.

Adauga un pahar mic de apa in care ai dizolvat cele 2 cuburi Knorr. Lasa inca 2 minute pe foc.

Adauga pastele scurse bine de apa si calite in untul topit, 1 lingurita de pasta de chilli si mai lasa 2 minute.

Potriveste de sare si piper si serveste-le cat sunt fierbinti.

Tips

Pentru un aspect spectaculos, alege paste fundite in culori diferite.

Recomandari