Friptura de peste

Nimic mai sanatos decat o masa la care serviti friptura de peste. Friptura de peste este bogat in minerale si acizi necesari organismului. Cu aceasta friptura de peste veti organiza o masa usoara si delicioasa, langa care puteti sa serviti orice garnitura doriti.
Ingrediente
- ulei de masline3 linguri
Preparare
Se curata pestele de solzi, intestine, brahii, se spala;
Se curata bine zarzavaturile si se taie in cubulete;
Se asaza pestele intr-o cratita sau tava, intreg sau taiat in bucati (pe grosime), pe soclu de zarzavaturi, se presara cu un virf de cutit cu piper si se unge bine cu ulei;
In tava se pun 4-5 linguri cu apa si 1/2 lingurita cu sare, tava se introduce in cuptor, la foc mijlociu, unde se lasa 30-40 minute, stropindu-se pestele din cind in cind cu sosul din tava;
Se intoarce pestele ca sa se rumeneasca uniform si se completeaza lichidul daca scade.
Tips
Se serveste cu garnitura de orez, cu cartofi natur, salate, etc.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"afla cum gandesc femeile si ce anume isi doresc!"