Flan de ton cu sos de praz

Flan de ton cu sos de praz este una din retele Montignac mai rafinate, reprezentante ale noii bucatarii, usor de preparat acasa. Flan de ton cu sos de praz este un preparat mai rafinat, dar la fel de usor de preparat. Flan de ton cu sos de praz poate fi un remarcabil antreu la o masa mai deosebita
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastereRecomandat pentru Dieta
Dieta MontignacIngrediente
- ou4 bucati
- patrunjel2 linguri
- unt20 g
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- praz4 fire
- smantana200 g
- ton200 g
Preparare
Ungeti cu unt o forma de chec; Citeste despre principiile de baza pentru dieta Montignac .
Pasati tonul cu mixerul, bateti ouale si adaugati-le, impreuna cu smantana, in vas. Sarati, piperati, puneti patrunjelul;
Incalziti cuptorul, in prealabil, la 180;
Turnati compozitia in forma si bagati-o la cuptor, in bain-marie, timp de 35 de minute;
Pentru prepararea sosului de praz: spalati prazul, inabusiti-i partea alba in unt, la foc foarte mic, si acoperiti-l timp de 20 de minute, dupa ce l-ati sarat si piperat. Pasati-l cu mixerul si adaugati smantana, apoi, inainte de a-l servi, incalziti-l la foc foarte mic, pe o placa;
Serviti flanul scos din forma, cald, cu sosul. Pentru variatie, puteti inlocui tonul cu alt peste (somon etc.).Tips