Fatteh cu pui

Fatteh cu pui

E bine sa incercam din cand in cand cate o reteta noua pentru a iesi din rutina si a colora meniurile obisnuite, de aceea va oferim reteta de fatteh cu pui. Fatteh cu pui este o reteta speciala, condimentata si delicioasa. Usor de facut si putin picanta fatteh cu pui va fi pe placul tuturor.

Specificegiptean
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii300 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  
Ingrediente
  • ulei de masline3 linguri
Preparare

Se fierb in apa cu condimente (piper, foi de dafin, boia, curry), bucatelele de pui;

Intre timp
piinea se rupe bucatele mici si se prajeste foarte putin in ulei;

Pentru sos se amesteca iaurtul cu 2-3 linguri de tahina (ulei de susan), cu
praf de usturoi si lamaie dupa gust;

Se aseaza painea prajita pe un platou, peste ea se pune puiul si peste pui se aseaza sosul;

Se
prajesc 2 linguri de boia de ardei in uleiul de masline citeva secunde si apoi se toarna peste compozitia din platou.

Tips

Condimentele exotice le gasiti in super-marketurile cu specific arabesc.

Recomandari