Drob de vinete

Drob de vinete

Drob de vinete preparat cu ingrediente de sezon, proaspete si gustoase. Aceasta reteta de drob de vinete este o mancare foarte la indemana si usor de preparat. Vinetele din acest drob de vinete sunt de-a dreptul delicioase, iar savoarea lor este completata de rosii si mirodenii.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii200 kcal
Ingrediente
  • gris4 linguri
  • ou3 bucati
  • patrunjel2 frunze
  • rosie4 bucati
  • vinete4 bucati
Preparare

Vinetele se curata de coaja si se taie cubulete, cam de 1 cm, se pun la oparit pana se patrund, se strecoara bine cu sita;

Rosile se oparesc si ele, se curata de coaja si se toaca marunt;

Ceapa se toaca si se caleste pana devine sticloasa;

Intr-un bol mare se pun cubuletele de vinete, rosiile, ouale intregi, patrunjelul tocat, grisul si ceapa, sare si piper dupa gust. Se amesteca bine;

Compozitia se toarna intr-un vas jena uns in prealabil cu ulei si se da la cuptor. Se coace la 180 grade timp de 40-45 min.

Tips

Acest drob de vinete se seveste cu garnitura de cartofi sau orez si salata.

Recomandari