Dovleac umplut cu carne

Dovleac umplut cu carne

Dovleac umplut cu carne - Daca vreti o masa senzationala, incat sa-i lasati cu gura apa pe toti cei prezenti la masa, incercati aceasta reteta speciala de dovleac umplut cu carne. Dovleac umplut cu carne este o reteta cu care ii vei surprinde si pe cei mai pretentiosi membri ai familiei.

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • piper0 dupa gust
  • amidon1 lingura
  • dovleac1 bucata
Preparare

Se spala dovleacul, se taie un capacel, se curata de seminte;

Carnea tocata se amesteca cu sosul de soia, amidon diluat cu apa, ceapata tocata, ghimbir, sare si piper;

Se umple dovleacul cu aceasta compozitie de carne si legume, se fixeaza capacelul si se introduce la cuptor pana cand umplutura din interiourl dovleacului este gata.

Tips

Cititi si aceasta reteta de dovleac umplut: Dovleac umplut cu pui si legume

Recomandari