Dovleac cu sos aromat

Dovleac cu sos aromat

Dovleac cu sos aromat - Aceasta reteta de dovleac este simpla si rapida. Bucati de dovleac asezonat cu un sos aromat de ceapa tocata, usturoi, sos de soia si alte ingrediente speciale. Dovleac cu sos aromat este o bunatate de mancare!

Specificbritanic
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • usturoi uscat2 catei
  • ghimbir1 lingurita
Preparare

Bucatile de dovleac se fierb si se lasa la scurs intr-o strecuratoare;

Se prepara un sos din usturoi pisat, ceapa tocata, sos de soia, ghimbir tocat si amidon de cartofi amestecat cu putina apa;

Dupa ce s-au scurs bucatile de dovleac, se prajesc in ulei, se toarna sosul deasupra si se mai lasa sa fiarba 10-20 de minute la foc mijlociu.

Tips

Se presara verdeata tocata. Aceasta mancare se serveste calda.

Recomandari