Dovleac cu rosii la cuptor

Dovleac cu rosii la cuptor

Dovleac cu rosii la cuptor - Cine n-a incercat o mancare de dovleac in aceasta perioada tarzie de toamna, va provocam sa incercati aceasta reteta delicioasa cu dovleac, cascaval si rosii. Dovleac cu rosii la cuptor poate fi servit in calitate de aperitiv cald, chiar si la mese festive!

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • unt50 g
  • piper0 dupa gust
  • cascaval40 g
  • dovleac1 kg
  • faina4 linguri
Preparare

Dovleacul se taie in bucatele potrivite, se potriveste de sare si piper;

Se trec bucatile de dovleac prin faina si se prajesc in ulei pana se rumenesc;

Dupa ce s-au rumenit bine, se pun intr-o tava unsa cu ulei, se acopera cu rondele de rosii si felii de cascaval. Se stropesc cu unt si se introduce tava la cuptor.

Tips

Se orneaza cu fire verzi de ceapa.

Recomandari