Ciuperci cu foi de lasagna si paprika

Este o reteta foarte rapida si destul de iute, pentru cei care prefera mancarea picanta. Iar preparatul rezultat va constitui cu siguranta vedeta unei seri petrecute alaturi de cei mai buni prieteni, intr-o atmosfera tipic italieneasca.
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastereIngrediente
- ciuperci500 g
- usturoi uscat2 catei
- ulei de masline1 lingura
- sare0 dupa gust
- praz1 fir
- smantana100 g
- foi lasagna2 bucati
- piper alb0 dupa gust
- paprika0 dupa gust
Preparare
- Se pun foile de lasagna la fiert, in apa cu sare, iar cand au fiert se scurg bine si se taie in patratele de marime medie.
- Se caleste in ulei de masline prazul tocat marunt, usutroiul, apoi se pun ciupercile si se mai caleste pana le scade zeama.
- Se amesteca bine smantana grasa cu ciupercile calite, se adauga sare si piper alb.
- Se pun patratelele de lasagna peste ciuperci, se amesteca si se mai adauga si praful de paprika.
Tips
Se serveste cu gratar de pui sau simpla.