Ciulama de loboda verde

Ciulama de loboda verde

Primavara cand verdele ne invadeaza pietele, pentru sanatate este bine sa consumam cat mai multe verdeturi. Pentru ca regimul sa nu fie monoton, e bine sa avem mai multe variante. In ajutor va oferim o reteta aparent banala de ciulama de loboda verde. Usor de preparat aceasta ciulama de loboda

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii120 kcal
Recomandat pentru Dieta
Regim lactovegetarian  
Ingrediente
  • lapte1 l
  • marar2 legaturi
Preparare

Se fierbe loboda verde in apa clocotita cu sare, se strecoara si se bate cu mixerul;

Se fierbe laptele. Separat, se incalzeste untul, se adauga faina, avand grija sa nu faca cocoloase si sa nu se arda;

Se adauga laptele fierbinte si se amesteca pana se ingroasa. Se adauga loboda, se mai da in cateva clocote;

Se ia de pe foc, se potriveste de sare si se adauga mult marar.

Recomandari