Chiftele de peste cu ciuperci

Chiftele de peste cu ciuperci, ce poate fi mai apetisant, decat chiftelute rumenite din carne de peste si ciuperci. Carnea de peste se deosebeste prin aceea ca se prepara mai rapid si este mai moale dupa consistenta, ceea ce o face mai usor de devorat.
Ingrediente
- ceapa alba2 bucati
- ciuperci600 g
- ou2 bucati
- piper0 dupa gust
- verdeata2 legaturi
- faina100 g
Preparare
Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei.
Ciupercile se taie feliute, se fierb in apa cu sare, se scurg bine, apoi se adauga peste ceapa si se calesc impreuna.
Pestele se fierbe, se scot fileurile, se amesteca cu ceapa si ciupercile si se trec printr-o masina de tocat. Se adauga sare, piper, verdeata tocata, cele doua oua si se amesteca bine.
Se formeaza chiftelele, se trec prin faina, apoi prin pesmet si se prajesc in ulei.