Cannelloni cu pui si pesto

Cannelloni cu pui si pesto

Reteta delicioasa de Cannelloni cu pui si pesto este o reteta originala marca Academia Maggi! Incearc-o! Se prepara rapid si este delicioasa mai ales daca nu esti la cura de slabire! Pofta buna!

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • lapte250 ml
  • unt1 lingura
  • usturoi uscat4 catei
  • ulei de masline2 linguri
  • piper0 dupa gust
  • cascaval100 g
  • suc de rosii300 g
  • carne de pui500 g
  • faina1 lingura
Preparare

- Incalzim cuptorul la 200 grade. Taiem ceapa marunt. Intr-o tigaie, incingem putin uleiul de masline si calim ceapa. Punem apoi si carnea tocata de pui si amestecam bine cu o spatula de lemn, avand grija sa rupem cat de mult putem carnea de pui.

- Le lasam sa se soteze impreuna 10 minute, la foc mediu, amestecand din cand in cand, pana carnea s-a rumenit frumos. Condimentam cu sare, piper si nuscoara proaspat macinata. Punem apoi si pesto, amestecand, usturoiul curatat si pisat si 3 lingurite din sosul de rosii (amestecam bine din nou si le lasam pe foc alte 5-7 minute). Compozitia astel obtinuta o mutam intr-un bol pentru mixer, unde folosim mixerul vertical pentru a face o pasta.

- Punem pasta asta intr-un pos sau o punga mai groasa pe care o taiem la un capat si umplem astfel cannelloni cu pasta de pui si pesto. Intr-un vas termorezistent punem o jumatate din sosul de rosii, asezam cannelloni si punem deasupra restul de sos de rosii.

- Pentru sosul de cascaval, topim intr-o craticioara untul, tragem de pe foc, punem faina si laptele si amestecam bine cu telul. Punem din nou sosul pe foc mic si il lasam cca 4-5 minute, pana capata consistenta. In sosul cald punem 1/2 din cantitatea de cascaval ras si amestecam bine, pana se topeste.

- Turnam sosul cald peste sosul de rosii care acopera cannelloni. Presaram deasupra restul de cascaval si dam tava la cuptor 20 de minute.

- Testam cu un cutit, daca acesta taie cu usurinta cannelloni, preparatul este gata de servire.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Fantezia mea
  • person

    "hai sa vorbim, sa ne cunoastem, sa ne imprietenim!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right