Amestec picant de carne cu legume

Amestec picant de carne cu legume este o combinatie de carne tocata cu ardei grasi, fasole, ceapa si condimente. Amestecul picant de carne cu legume se asaza in farfurii, inainte de servire, se presara cu rondele de ceapa ciorii si se orneaza cu ardei iute rosu.
Ingrediente
- piper0 dupa gust
- chilli1 lingurita
Preparare
Ardeii grasi se taie marunt si se calesc intr-o tigaie de teflon cu ulei incins. Se adauga carnea tocata si se prajeste pana devine crocanta;
Se toarna deasupra 500 ml apa rece, 1/2 jumatate de cubulet de supa si se fierbe. Se scurge fasolea din conserva si se adauga la compozitie si se mai fierbe 5 min;
Se condimenteaza cu sare, piper si chilli. Firele de ceapa ciorii se spala si se taie inele.
Tips
Cititi si aceste retete Picante: Sos picant cu ardei iute Pui picant Teriyaki