Salau la gratar cu sos ghimbir

Salau la gratar cu sos ghimbir

Salau la gratar cu sos ghimbir este un preparat excelent din mult ravnita carne de salau. Acest preparat salau la gratar cu sos ghimbir, beneficiaza de un delicios sos cu ghimbir care pune gustul inconfundabil al salaului in evidenta. Acest salau la gratar cu sos ghimbir este un preparat savuros la

Specificchinezesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii260 kcal
Ingrediente
  • mango2 cani
  • salau1 kg
  • ulei de masline50 ml
  • chimen1 lingurita
  • ghimbir1 lingurita
  • ceapa rosie1 bucata
Preparare

Se pune intr-un vas uleiul de masline, tequilla, sucul de lamaie si chimenul, se amesteca cu grija;

Se aseaza pestele spalat si scurs in vasul cu preparatul pentru marinat si se lasa in frigider 20-30 minute;

In timp ce salaul se marineaza, se prepara amestecand usor, un sos din mango, portocala, suc de portocala, ceapa curatata, spalata si taiata mic, ghimbir, sare si piper;

Se caleste pestele pe ambele parti intr-o tigaie teflonata, cate 5 minute;

Inainte de a intoarce pestele e bine sa turnati marinata ramasa pe deasupra.

Tips

Preparatul este ideal alaturi de un vin alb sec sau demisec si rece.

Recomandari