Pulpe cu vin la gratar

Pulpe cu vin la gratar

Pulpele de pui dezosate in combinatie cu marinata gustoasa din vin si usturoi reprezinta felul principal la un gratar intre prieteni.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  
Ingrediente
  • vin alb400 ml
  • usturoi uscat8 catei
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • boia dulce2 lingurite
  • carne de pui8 bucati
Preparare

Pulpele dezosate se spala bine si se zvanta apoi cu ajutorul unui servet de hartie.

Intr-un castron se face o marinata din usturoiul zdrobit, sare, piper, vin si boiaua de ardei dulce.

Se pun pulpele in aceasta marinata, se intorc pe toate partile si se lasa apoi asa timp de o ora.

Se incinge bine gratarul si se aseaza pulpele de pui, scurse de marinata.

Dupa ce s-au rumenit se aseaza pe un platou mare iar restul de marinata se pune langa platou, intr-un bol mic.

Tips

Se presara deasupra fiecarei pulpe verdeata sau zeama de lamaie.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

III
  • person

    "sexul este singura cale care te fereste de iluzii, singura cale prin care inveti ce e viata."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right