Friptura cu ierburi aromate la gratar

Friptura cu ierburi aromate la gratar

Cu ajutorul ierburilor aromate si a condimentelor, o banala friptura se transforma intr-o delicatesa ce va va bucura simturile de fiecare data cand o veti gusta.

Timp prepararemediu
Status
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • usturoi uscat4 catei
  • busuioc1 lingurita
  • carne de vita4 bucati
  • arpagic1 lingurita
  • tarhon1 lingurita
Preparare

Amestecati intr-un bol ierburile mentionate mai sus, apoi dati fiecare bucata de muschi cu amestecul rezultat, presand pe ambele parti, pentru a se prinde condimentele.

Asezati carnea pe gratar si tineti 6 - 7 minute pentru o friptura in sange, 7 - 9 minte pentru o friptura semi in sange si 9 - 11 minute pentru o friptura bine facuta, intorcand o data pe partea cealalta in timpul prepararii.

Recomandari