Curcan la gratar cu piure si salata Coleslaw

Curcan la gratar cu piure si salata Coleslaw

Aceasta reteta reprezinta mixul perfect pentru o cina cu cei dragi si va face cu siguranta furori, deoarece este foarte gustoasa si plina de ingrediente sanatoase, colorata si usoara pentru organism, deoarece carnea de curcan este vestita pentru aportul mic de grasimi.

Specificbritanic
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  valentine`s day  dragobete  paste  
Ingrediente
  • cartof1 kg
  • lapte1 ceasca
  • unt100 g
  • ulei de masline50 ml
  • oregano1 praf
  • sare1 praf
  • piper1 praf
  • smantana100 g
  • carne de curcan800 g
Preparare

Taiati pieptul sau pulpa in bucati potrivite, presarati sare, oregano si piper si ungeti cu putin ulei de masline.

Incingeti bine gratarul si puneti bucatile de carne pe el, pana sunt bine rumenite, pe ambele parti, apoi tineti-le intr-un castron, acoperite cu capac.

Fierbeti cartofii curatati de coaja si taiati cubulete, in apa cu sare pana se inmoaie si ii puteti pasa pentru piure.

Amestecati cartofii pasati cu untul nesarat, sare, piper, laptele caldut si smantana, pana se omogenizeaza.

Scoateti gratarul de curcan din castron si asezati-l in 4 farfurii, intinse, cate o felie pe fiecare.

Asezati langa curcan cate 1 portie de piure cu unt si langa cate 1 portie de salata Coleslaw.

Tips

Serviti fierbinte cu verdeata tocata marunt.

Recomandari