Cotlete la gratar cu sos de piersici

Cotlete la gratar cu sos de piersici

Cotlete la gratar cu sos de piersici sunt o friptura pe care gurmanzii o vor aprecia cu siguranta. Reteta de cotlete la gratar cu sos de piersici este usoara si rapida, succesul preparatului rezida din prepararea sosulu, in care se vor marina bucatile de carne. Putem prepara cotlete la gratar cu

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii170 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  
Ingrediente
  • piersica2 bucati
  • rozmarin1 lingurita
  • menta2 lingurite
  • otet balsamic1 lingurita
  • cimbru1 lingurita
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • scortisoara1 lingurita
  • suc de portocale50 ml
  • cotlet de porc4 bucati
Preparare

Se prepara un sos din piersicile taiate felii, amestecate cu sucul de portocale, otetul balsamic, scortisoara si menta;

Se indeparteaza grasimea in exces din carne;

Se amesteca cimbrul cu rozmarinul, se freaca carnea pe ambele parti cu amestecul de ierburi, se sareaza si se pipereaza;


Se prajeste carnea la foc mediu cam 5 minute pe fiecare parte, pana cand se fragezeste;

Se toarna sosul peste friptura si se serveste.

Tips

Piersicile proaspete se combina cu mirosul dulce al scortisoarei si portocalelor, creind un sos de fructe care completeaza savuros carnea de porc Piersicile se pot inlocui cu succes cu caise. Pentru ca rasfatul sa fie complet, merge alaturi si un pahar de vin rosu aspru.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

JUMP....TRUTH....HEART....PAIN....
  • person

    "alege`ti singur calea si nu te lasa jucat in picioare..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right