Sote de dovlecei

Sote de dovlecei

Sote de dovlecei - O mancare invaluita de aroma si culoare, gust desavarsit si foarte usor de preparat. Daca te pregatesti de o sarbatoare, poti pune in valoare mancarea de baza cu sote de dovlecei.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • piper0 dupa gust
  • dovlecel500 g
  • faina3 linguri
Preparare

Dovleceii se taie in rondele de 1 cm grosime, se potrivesc de sare si piper si se trec prin faina;

Se prajesc pe ambele parti;

Ceapa se taie in rondele fine si se prajeste in uleiul in care s-au prajit dovleceii.

Tips

Inainte de servire, rondelele de dovlecei se pun pe o farfurie, se presara cu ceapa calita, verdeata si rondelele fine de rosii.

Recomandari