Risotto cu sos de rosii

Risotto cu sos de rosii

Risotto cu sos de rosii - un motiv de incantare pentru intreaga familie. Risotto cu sos de rosii este o garnitura rapida de vara, hranitoare si pentru toate gusturile.

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • zahar1 lingurita
  • unt1 lingura
  • orez2 cesti
  • faina1 lingura
Preparare

Se topeste untul intr-o cratita, se pune orezul spalat si scurs, se lasa sa se ingalbeneasca;

Se toarna zeama de carne si se da la foc mediu la cuptor, timp de 25-30 min fara sa se amestece;

Se scoate orezul, se adauga unt si branza rasa;

Se unge o tava cu unt, se aseaza orezul se da cateva min la cuptor;

Se prepara un sos gros din ingredientele pentru sos.

Tips

Se toarna in farfurie se presara branza rasa, iar imprejur se toarna sosul. Se serveste fierbinte.

Recomandari