Orez de duminica

Orez de duminica

Va recomand un orez de sarbatoare, un orez de duminica pe care sa-l serviti in familie. Acest orez de duminica se poate servi langa friptura sau gratar, mai ales langa o friptura condimentata de miel sau berbecut. Veti constata cat de delicios si apetisant este acest orez de duminica, impodobit ca

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii350 kcal
Recomandat pentru Dieta
Regim lactovegetarian  
Ingrediente
  • ciuperci150 g
  • unt3 linguri
  • orez200 g
Preparare

Se spala bine orezul si se fierbe in supa, in vas acoperit, pe foc mic, 20 minute;

Cepele se curata, se spala, se taie marunt si se soteaza 15 minute in unt;

Se adauga ciupercile (care pot sa fie proaspete sau din conserva) si coacazele si se mai tin pe foc inca 10 minute;

Se amesteca migdalele si coaja rasa de portocala;

Se incorporeaza toate in orezul fiert si se omogenizeaza compozitia.

Reteta disponibila si in cartea de bucate Preparate din fructe

Recomandari