Conopida la cuptor

Conopida la cuptor este un preparat este excelent pentru o masa obisnuita in familie... insa poate sa fie si piesa de rezistenta pentru o masa festiva sau de sarbatori!
Ingrediente
- lapte1 cana
- conopida1 bucata
- faina3 linguri
Preparare
Curatati si spalati conopida apoi taiati-o in buchetele.
Intr-o tigaie amestecati conopida, ardeiul si ceapa taiate, adaugati apa, un praf de sare, dati intr-un clocot, apoi acoperiti si mai tineti pe foc 10-12 minute, pana se inmoaie.
Intr-o alta tigaie topiti untul la foc mediu, adaugati faina si amestecati pana se dizolva; adaugati gradat lapte, amestecand pana se ingroasa.
Puneti in tigaie jumatate de cana de branza, apoi turnati sosul peste conopida, amestecati bine si transferati compozitia intr-un vas de copt de uns cu unt.
Puneti deasupra crutoanele si dati la cutor pentru 30 de minute la 175 grade Celsius. Cu 5 minute de a scoate din cuptor puneti deasupra branza ramasa.