Cartofi copti cu chilli si ceapa verde
Cartofii copti au un gust minunat daca ii asezonati cu putin chilli praf si rondele subtiri de ceapa verde, sporindu-le astfel savoarea. Se servesc fierbinti. Poti adauga si unt sau branza rasa, dupa cum doresti. In orice caz, cartofii copti vor face deliciul unei seri de iarna.
Ingrediente
- cartof8 bucati
- usturoi uscat8 catei
- ulei de masline8 linguri
- chilli0
- ceapa verde4 fire
Preparare
Cartofii se pun la fiert in apa cu sare si se lasa pana fierb de jumate.
Cartofii se curata de coaja si se cresteaza in adancime fiecare din ei, realizandu-se 12 felii care raman prinse de corpul cartofului
Se ung cu ulei de masline amestecat cu usturoi zdrobit, cu sare, praf de chilli si se pun la copt pe plita incinsa, pana se rumenesc bine
Se pun pe un platou si se presara deasupra rondele de ceapa verde.
Tips
Se servesc fierbinti.
Recomandari
Newsletter Ele.ro
- person
"zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"