Cartofi copti cu chilli si ceapa verde

Cartofi copti cu chilli si ceapa verde

Cartofii copti au un gust minunat daca ii asezonati cu putin chilli praf si rondele subtiri de ceapa verde, sporindu-le astfel savoarea. Se servesc fierbinti. Poti adauga si unt sau branza rasa, dupa cum doresti. In orice caz, cartofii copti vor face deliciul unei seri de iarna.

Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  craciun  post  
Recomandat pentru Dieta
Regim vegetarian  Retete de post  
Ingrediente
  • cartof8 bucati
  • usturoi uscat8 catei
  • ulei de masline8 linguri
  • chilli0
  • ceapa verde4 fire
Preparare

Cartofii se pun la fiert in apa cu sare si se lasa pana fierb de jumate.

Cartofii se curata de coaja si se cresteaza in adancime fiecare din ei, realizandu-se 12 felii care raman prinse de corpul cartofului

Se ung cu ulei de masline amestecat cu usturoi zdrobit, cu sare, praf de chilli si se pun la copt pe plita incinsa, pana se rumenesc bine

Se pun pe un platou si se presara deasupra rondele de ceapa verde.

Tips

Se servesc fierbinti.

Recomandari