Steak de vitel cu sos gorgonzola

Steak de vitel cu sos gorgonzola

Steak de vitel cu sos gorgonzola este o friptura excelenta de vitel, frageda si gustoasa. Acest steak de vitel cu sos gorgonzola se prepara rapid si poate fi o rezolvare delicioasa pentru cazuri cu musafiri neasteptati sau cine romantice. sanatos soi apetisant acest steak de vitel cu sos gorgonzola

Specificitalian
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii400 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  
Ingrediente
    Preparare

    Se preincalzeste grilul la o temperatura medie, se curata friptura de tendoane, grasime sau pielite;

    Se pun bucatile de carne pe gratar si se prajesc 5 minute pe fiecare parte, apoi se sareaza, se tin acoperite la cald;

    Intre timp intr-o cratita mica se amesteca supa, smantana, gorgonzola si verdeturile tocate si se dau 2-3 clocote, se potrivesc de sare si piper;

    Se aseaza fripturile in farfurii si se toarna sosul pe deasupra.

    Tips

    La fripturile de vitel cel mai bine merge garnitura orezul, cartofii pai sau o salata proaspata.

    Recomandari