Rulada de pui cu rosii si cascaval

Rulada de pui cu rosii si cascaval

Rulada de pui cu rosii si cascaval poate fi deliciul unei mese in familie sau un aperitiv delicat la o masa festica. Rulada de pui cu rosii si cascaval este atat de fina, incat se topeste in gura.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • rosie2 bucati
  • vin rosu100 ml
  • piper0 dupa gust
  • cascaval50 g
  • smantana2 linguri
  • bulion200 ml
Preparare

Se amesteca rosiile taiate cubulete cu cascavalul ras si cu verdeata tocata marunt;

Carnea se spala, se bate cu ciocanelul se potriveste de sare si piper;

Se asaza pe fiecare felie de carne putin din compoztita de rosii si cascaval se ruleaza si se fixeaza cu o scobitoare;

Rulourile se prajesc in ulei incins pe toate partile;

Se pastreaza la cald dupa ce sunt gata;

Se face un sos din bulion cu vin si 100 ml apa, se adauga smantana, se incalzeste, insa nu se lasa sa fiarba;

Acest sos se serveste cu rulourile de pui.

Tips

Se poate servi cu diverse garnituri.

Recomandari