Rulada de pui cu rosii si cascaval

Rulada de pui cu rosii si cascaval poate fi deliciul unei mese in familie sau un aperitiv delicat la o masa festica. Rulada de pui cu rosii si cascaval este atat de fina, incat se topeste in gura.
Ingrediente
- rosie2 bucati
- vin rosu100 ml
- piper0 dupa gust
- cascaval50 g
- smantana2 linguri
- bulion200 ml
Preparare
Se amesteca rosiile taiate cubulete cu cascavalul ras si cu verdeata tocata marunt;
Carnea se spala, se bate cu ciocanelul se potriveste de sare si piper;
Se asaza pe fiecare felie de carne putin din compoztita de rosii si cascaval se ruleaza si se fixeaza cu o scobitoare;
Rulourile se prajesc in ulei incins pe toate partile;
Se pastreaza la cald dupa ce sunt gata;
Se face un sos din bulion cu vin si 100 ml apa, se adauga smantana, se incalzeste, insa nu se lasa sa fiarba;
Acest sos se serveste cu rulourile de pui.
Tips
Se poate servi cu diverse garnituri.