Pui cu struguri

Pui cu struguri

Pregatit la cuptor, intreg sau taiat in bucati subtiri, carnea de pui este o delicatesa indragita iar acest pui cu struguri este pe aceeasi linie. In plus acest pui cu struguri este o mancare rafinata si in acelasi timp ieftina si usor de preparat. deci pe langa faptul ca este delicios acest pui cu

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii350 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • unt1 lingura
  • smantana100 ml
  • amidon1 lingurita
Preparare

Se curata ceapa si se toaca marunt, se spala strugurii si se taie fiecare boaba pe jumatate;

Se incinge uleiul intr-o tigaie mare, la foc potrivit, se sareaza si se pipereaza bucatile de pui si se prajesc cate 5 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc, apoi se scot de o parte sa se scurga;

Bucatile de carne se pun inapoi intr-o tigaie cu sucul pe care l-au lasat si se infierbanta, se potriveste gustul de sare si piper si se serveste.

Tips

O garnitura deosebita pentru acest pui cu struguri este orezul salbatic si ciuperci calite calite cu ceapa rosie tocata.

Recomandari