Pui cu struguri

Pregatit la cuptor, intreg sau taiat in bucati subtiri, carnea de pui este o delicatesa indragita iar acest pui cu struguri este pe aceeasi linie. In plus acest pui cu struguri este o mancare rafinata si in acelasi timp ieftina si usor de preparat. deci pe langa faptul ca este delicios acest pui cu
Ingrediente
- ceapa alba1 bucata
- unt1 lingura
- smantana100 ml
- amidon1 lingurita
Preparare
Se curata ceapa si se toaca marunt, se spala strugurii si se taie fiecare boaba pe jumatate;
Se incinge uleiul intr-o tigaie mare, la foc potrivit, se sareaza si se pipereaza bucatile de pui si se prajesc cate 5 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc, apoi se scot de o parte sa se scurga;
Bucatile de carne se pun inapoi intr-o tigaie cu sucul pe care l-au lasat si se infierbanta, se potriveste gustul de sare si piper si se serveste.
Tips
O garnitura deosebita pentru acest pui cu struguri este orezul salbatic si ciuperci calite calite cu ceapa rosie tocata.