Lasagna cu carnati si mozzarella
Combinatia dintre carnatii picanti si delicata branza mozzarella fac deliciul acestui preparat italian!
Recomandat pentru Evenimente
cina romanticaIngrediente
- branza mozzarella200 g
- zahar tos1 lingurita
- piper0 dupa gust
Preparare
- Foile de lasagna se pun la fiert in apa cu sare, repectand indicatiile de pe pachet, apoi se scurg usor si se pun pe un platou.
- Se pune ulei de masline la incins intr-un vas, apoi ardeii taiati feliute subtiri, la calit, 6-7 minute, dupa care se adauga branza cu mucegai, sosul Puttanesca si zaharul tos, amestecand mereu, la foc mic, timp de 5-6 minute.
- Se pregateste un vas de sticla termorezistent uns cu ulei de masline si se aseaza o foaie de lasagna, apoi peste ea un strat mediu de amestec din vas, urmat de alta foaie de lasagna.
- Se continua pana la epuizarea foilor de lasagna iar deasupra se presara branza mozzarella si praf de paprika, apoi vasul se da la cuptor 15 minute, pana scade bine zeama.
Tips
Se serveste fierbinte, cu zeama de lamaie si oregano presarat deasupra.
Recomandari
Newsletter Ele.ro
- person
"detalii la www.fondurile-structurale.com"