Budinca de varza cu cascaval

Budinca de varza cu cascaval

Budinca de varza cu cascaval, aceasta budinca se prepara usor si este foarte aspectuoasa, datorita crustei aurii a cascavalului. Budinca de varza cu cascaval este o reteta rapida si apetisanta.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • lapte1 pahar
  • unt50 g
  • pesmet2 linguri
  • faina1 lingura
Preparare

Varza se spala, se toaca si se tine cateva minute in apa clocotita;

Ceapa se taie marunt, se caleste in unt, se adauga faina, sare, piper, se amesteca bine, apoi se adauga varza tocata. Se toarna laptele deasupra si se inabusa timp de 20 de minute;

Se toarna acest continut intr-o tava unsa cu unt, se amesteca cu cascaval ras, se presara pesmetul uniform si se coace timp de 5-6 minute la temperatura de 180 C.

Tips

Va recomandam si alte retete de budinci: Yorkshire pudding

Recomandari