Budinca de conopida cu sos de rosii

Budinca de conopida cu sos de rosii

Budinca de conopida cu sos de rosii este o reteta care poate rasfata papilele gustative ale oricarui gurmand, ingloband in buchetul sau de ingrediente o multitudine de savori. Budinca de conopida cu sos de rosii este un deliciu culinar demn de incercat.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • cartof4 bucati
  • ou1 bucata
  • patrunjel50 g
  • unt2 linguri
  • piper0 dupa gust
  • cascaval3 linguri
  • smantana1 pahar
  • conopida500 g
Preparare

Conopida se fierbe in apa cu sare, apoi se desface in buchetele si se lasa sa se usuce;

Se face un piure de cartofi, care se amesteca cu verdeata, amidon, ou, cascaval, sare si scortisoara;

Se unge tava cu ulei, se toarna compozitia de cartofi, se acopera cu buchetele de conopida stropite cu unt;

Se introduce tava la cuptor, se lasa pana cand budinca este gata.

Ingredientele pentru sos se amesteca bine, se fierb cateva minute si se lasa sa se raceasca.

Tips

Budinca se serveste calda, asezonata cu sos si verdeata. Varza de Brussels in stil milanez Varza de Brussels in sos de ananas

Recomandari