Budinca de ciuperci si carnaciori

Budinca de ciuperci si carnaciori

Aceasta budinca de ciuperci si carnaciori este crocanta si se aseamana cu o omleta savuroasa datorita carnaciorilor ci ciupercilor sotate. Poate fi atat un preparat pentru pranz, cat si un aperitiv la petreceri.

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Status
Calorii100 kcal
Ingrediente
  • ou5 bucati
  • ulei de masline1 lingura
  • piper1 lingurita
Preparare

Preincalziti cuptorul la 160 de grade Celsius. Ungeti o tava cu ulei.

Incingeti o tigaie de teflon la foc mediu, adaugati ulei si sotati carnaciorii timp de 6 - 8 minute, apoi puneti-i intr-un bol. Sotati si ciupercile timp de 5 - 7 minute, amestecati cu carnaciorii, adaugati arpagic/ceapa, branza si piperul.

Intr-un bol amestecati ouale, albusurile si laptele, turnati amestecul in tava de copt, apoi turnati deasupra amestecul de ciuperci si carnaciori.

Lasati la cuptor timp de 25 - 30 de minute pana se aureste, apoi scoateti din cuptor si serviti cald sau rece.

Recomandari