Caise cu miere si migdale la cuptor

Caise cu miere si migdale la cuptor

Desi trebuie sa apelezi la cuptor pentru aceasta reteta, vei adora rezultatul. Aroma caiselor cu dulceata mierii si textura crocanta a migdalelor iti vor incanta papilele gustative. In plus, poti servi caisele la cuptor cu o cupa de inghetata alaturi.

Timp prepararerapid
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • caise4 bucati
  • miere4 lingurite
  • ghimbir1 praf
  • inghetata0 dupa gust
  • unt nesarat1 lingurita
  • fulgi de migdale4 lingurite
Preparare

Incalzeste cuptorul la 400 de grade.

Taie caisele in doua, unge o tava cu unt si pune-le in ea, cu gaurile in sus.

Presara fulgi de migdale si toarna mierea deasupra lor.

Presara si un praf de ghimbir.

Lasa-le la cuptor pentru 12 -15 minute, pana cand caisele se inmoaie si migdalele devin aurii.

Scoate-le din cuptor si serveste-le calde cu o cupa de inghetata alaturi.

Recomandari