Tarta crocanta cu dulceata de cirese

Tarta crocanta cu dulceata de cirese

Tarta crocanta cu dulceata de cirese este delicios de racoroasa si de dulce, are o culoare vie si un aspect de nota 10. O pregatiti foarte rapid cu minim de efort si va face deliciul mesei festive de Valentine`s Day. Perfecta pentru sarbatoare, tarta este indragita de asemenea si de cei mici.

Specificamerican
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  valentine`s day  dragobete  ziua femeii  
Recomandat pentru Dieta
Regim lactovegetarian  
Ingrediente
  • unt1 ceasca
  • sare1 praf
  • esenta migdale2 lingurite
  • zahar brun2 linguri
  • faina1 ceasca
  • fulgi de migdale2 linguri
  • dulceata cirese0
Preparare

Se amesteca bine zaharul brun cu untul topit si apoi se adauga si faina alba si esenta de migdale.

Se amesteca foarte bine si se obtine un aluat ca de gogoasa, insa mai moale.

Se pune aluatul intr-o forma de tarta unsa si tapetata apoi cu faina si se preseaza bine cu degetele, pentru a lua forma tartei.

Se amesteca dulceata de cirese cu fulgii de migdale si se toarna peste tarta, apoi se coace la foc mediu 15 minute, pana aluatul devine crocant.

Tips

Se serveste rece, cu zahar pudra si menta deasupra.

Recomandari