Rulada cu ciocolata

O reteta clasica pentru Valentine`s Day, acesta rulada delicioasa reprezinta un desert ce va incanta persoana iubita. Se prepara rapid iar gustul si aspectul vor fi peste masura asteptarilor. O poti umple si cu gem de caise sau de capsuni.
Ingrediente
- ou4 bucati
- ulei de floarea-soarelui40 g
- zahar pudra2 linguri
- vanilie1 lingurita
- praf de copt1 lingurita
- faina100 g
- crema de ciocolata finetti sau nutela100 g
Preparare
Ouale se separa in albusuri si galbenusuri, in doua vase. Se bat bine albusurile, se adauga apoi treptat cele 80 g zahar pudra, galbenusurile unul cate unul, amestecandu-se inca 3 minute.
Se amesteca in faina praful de copt si se adauga in compozitie, apoi se pune uleiul.
Compozitia se toarna intr-o tava de 25/35cm si se da la cuptor 10 min. la 200C.
Se scoate foaia din cuptor pe o bucata de hartie cerata, pudrata cu doua linguri zahar pudra. Foaia coapta se unge cu crema de ciocolata, apoi se ruleaza strans.
Se lasa 45 min rulata, la rece, in frigider, apoi se scoate din folia de aluminiu. Se feliaza si se serveste.