Rulada cu ciocolata

Rulada cu ciocolata

Rulada cu ciocolata este o rulada delicioasa si hranitoare. Aceasta reteta de rulada cu ciocolata nu este dificila si nu necesita mult timp pentru a fi preparata. Daca sunteti ingrijorate de numarul de calorii, puteti savura doar o bucata mica cu o ceasca de ceai verde fara zahar.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Status
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • zahar6 linguri
  • lapte30 ml
  • ou6 bucati
  • faina6 linguri
Preparare

Cutia de finetti se amesteca cu laptele si se pune pe foc pentru a se omogeniza, eu fac acest lucru pentru ca mi se pare prea dulce crema de ciocolata, dar daca va place asa nu trebuie sa va mai obositi.

Blatul: albusurile se bat spuma, se adauga zaharul, galbenusurile, esenta de vanilie si faina. Compozitia se aseaza in tava de la aragaz tapetata cu ulei si faina sau hartie de copt, se da la cuptor la foc mic pentru 15 min. Important este ca blatul sa nu fie copt foarte tare (adica sa nu fie rumenit) pentru ca se poate rupe la rulare.

Blatul se scoate pe celofan sau folie de aluminiu stropit cu putina apa, se pune crema si se ruleaza.

Rulada se infasoara in foaia de aluminiu si se pune la frigider. Rulada poate ramane asa sau se poate orna cu ciocolata ramasa sau se poate face o glazura.

Recomandari