Prajitura cu cirese si cacao

O reteta numai buna de savurat in serile de vara, afara, impreuna cu cei dragi. Prajitura se prepara foarte simplu si este delicioasa. Cu visine sau fructe de padure proaspete va iesi la fel de buna. Pofta buna!
Ingrediente
- zahar6 linguri
- cacao pudra1 lingura
- cirese200 g
- ou6 bucati
- ulei de floarea-soarelui3 linguri
- praf de copt1 lingura
- esenta migdale0
- faina6 linguri
- fulgi de migdale0
Preparare
Bate albusurile spuma, cu un praf de sare. Adauga zaharul si mixeaza pana obtii o spuma tare.
Intr-un bol separat, amesteca galbenusurile cu ulei apoi adauga-le peste albusurile spuma si amesteca-le usor. Pune faina amestecata cu praful de copt si amesteca usor, de jos in sus.
Ia cateva linguri din aceasta compozitie si pune-le intr-un castron. Amesteca-le cu cacao si esenta de migdale apoi incorporeaza totul in compozitia principala.
Pregateste o tava de copt, tapetata cu hartie de copt. Toarna compozitia in tava si presara deasupra ciresele si fulgii de migdale.
Se da la cuptor timp de 30-40 de minute pana se rumeneste. Incearca cu o scobitoare inainte sa scoti prajitura din cuptor.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"detalii la www.fondurile-structurale.com"