Prajitura cu ciocolata si unt de arahide

Un deliciu apetisant si racoros care nu necesita coacere!
Ingrediente
- cacao0 dupa gust
- ciocolata cu lapte100 g
- frisca1 tub
- biscuiti300 g
- unt de arahide300 g
Preparare
- Se zdrobesc biscuitii cu cacao si se pun intr-un castron, unde se amesteca bine cu ciocolata cu lapte, topita la bain-marie.
- Se tapeteaza un vas de sticla dreptunghiular cu hartie, se pune un strat subtire de unt de arahide, apoi un strat subtire de biscuiti zdrobiti, apasand usor sa se lipeasca untul de biscuiti, insa nu prea tare (sa nu se deformeze straturile).
- Dupa asezarea fiecarui strat se da vasul la congelator 5 minute. Se aseaza alternativ straturi pana la terminarea compozitiei, apoi se da din nou la rece 30 minute.
- Se rastoarna prajitura pe un platou, se imbraca pe laterale in unt de arahide, apoi se amesteca putin unt de arahide cu praf de cacao si se orneaza la partea superioara.
Tips
Prajitura se serveste simpla sau ornata cu frisca.