Piscoturi cu portocale si ciocolata

Piscoturi cu portocale si ciocolata

Niste delicii parfumate, potrivite alaturi de un vin roze!

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
valentine`s day  ziua femeii  
Ingrediente
  • ciocolata cu lapte3 tablete
  • ou1 bucata
  • unt1 ceasca
  • zahar tos1 ceasca
  • praf de copt1 lingurita
  • esenta de vanilie1 lingurita
  • suc de portocale0
  • faina1 ceasca
  • esenta de portocale1 lingura
Preparare

Se pune la incalzit untul amestecat cu zaharul, pana se omogenizeaza. Dupa ce s-a incalzit se adauga zeama de portocala, esenta de portocala si oul.

Se amesteca bine faina, praful de copt si sarea, apoi se adauga in ploaie compozitiei de mai sus, omogenizand.


Se adauga esenta de vanilie si apoi cu ajutorul unei lingurite se formeaza din aluat mici bulgarasi care se pun la copt pe hartie de pergament, in cuptorul incins.

Dupa ce au devenit galben-aurii se scot si se orneaza cu ciocolata topita.

Tips

Se servesc fie calde fie de la frigider.

Recomandari