Piscoturi cu portocale si ciocolata
Niste delicii parfumate, potrivite alaturi de un vin roze!
Ingrediente
- ciocolata cu lapte3 tablete
- ou1 bucata
- unt1 ceasca
- zahar tos1 ceasca
- praf de copt1 lingurita
- esenta de vanilie1 lingurita
- suc de portocale0
- faina1 ceasca
- esenta de portocale1 lingura
Preparare
Se pune la incalzit untul amestecat cu zaharul, pana se omogenizeaza. Dupa ce s-a incalzit se adauga zeama de portocala, esenta de portocala si oul.
Se amesteca bine faina, praful de copt si sarea, apoi se adauga in ploaie compozitiei de mai sus, omogenizand.
Se adauga esenta de vanilie si apoi cu ajutorul unei lingurite se formeaza din aluat mici bulgarasi care se pun la copt pe hartie de pergament, in cuptorul incins.
Dupa ce au devenit galben-aurii se scot si se orneaza cu ciocolata topita.
Tips
Se servesc fie calde fie de la frigider.
Recomandari
Newsletter Ele.ro
cum scapam de cearcane
- person
"cea mai frumoasa culoare din lume este cea care ti se potriveste - coco chanel"