Negresa de post cu merisoare

Negresa de post cu merisoare

Negresa de post cu merisoare este pufoasa si foarte gustoasa. Merisoarele ii dau un plus de gust si savoare, iar cei mici vor fi incantati de aspectul si aroma acestei prajituri. Este un desert pe care trebuie sa il prepari in aceasta perioada.

Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  onomastica  
Recomandat pentru Dieta
Retete de post  
Ingrediente
  • zahar1 cana
  • cacao3 linguri
  • ulei de floarea-soarelui100 ml
  • praf de copt1 lingurita
  • apa1 cana
  • faina2 cani
  • gem de caise400 g
  • merisoare1 cana
Preparare

Punem intr-un vas ingredientele uscate (faina, cacao, zaharul si praful de copt) (poza 1)

Le amestecam si punem apoi gemul, apa si uleiul. (poza 2)

Mixam compozitia apoi adaugam merisoarele. Daca nu aveti merisoare le puteti inlocui cu ce va pofteste inima: alune, caise uscate,stafide,nuci, etc. (poza 3)

Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. (poza 4)

Dam la cuptor la foc mediu pana incepe sa se desprinda de mariginile tavii. (poza 5)

Lasam sa se raceasca apoi taiem cubulete.
Daca doriti puteti face o glazura de cacao pentru ele. (poza 6)

Negresa de post cu merisoare de la CAIETUL CU RETETE

Credit foto: www.caietulcuretete.com

Recomandari