Desert de vara
Iata o reteta usoara pentru un desert de vara, rapid, gustos, racoritor si usor alcolizat. Pentru acest desert de vara nu e nevoie de cuptor, de prea mult talent, ci doar de fructe proaspete si crema fina din branza de vaci. Se va obtine un amestec plin de vitamine care va fi pe placul tuturor, un
Recomandat pentru Evenimente
cina romanticaIngrediente
- afine200 g
- vin alb6 linguri
- zahar pudra3 linguri
- zahar brun50 g
- coaja rasa de lamaie6 linguri
- mascarpone500 g
- chec1 bucata
Preparare
Se taie checul felii de cca 3-4 cm grosime, se pun feliile in 6 boluri transparente de sticla;
Se stropesc feliile cu vin alb, se presara deasupra fructele;
Se amesteca branza Mascarpone cu zaharul pudra si cu lamaia rasa;
Se toarna amestecul in boluri, iar pe deasupra se presara zahar brun. Se tine la rece o ora.