Deliciu de ciocolata

Deliciu de ciocolata

O prajitura racoritoare si siropoasa pe care o puteti taia in portii de marimea unui biscuit. Este rai pur pentru iubitorii de ciocolata. Pentru rezultate optime trebuie sa fiti rabdator, intrucat trebuie lasata la rece peste noapte sau cel putin 8 ore.

Timp prepararelaborios
Status
Calorii511 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  
Ingrediente
  • alune60 g
  • ou2 bucati
  • unt125 g
  • stafide60 g
  • biscuiti400 g
  • ciocolata mars5 bucati
  • ciocolata twix2 bucati
Preparare

Intr-un vas la bain marie topiti batoanele de Mars. Cand incep sa se inmoaie turnati deasupra untul topit.

Ungeti cu unt o forma de prajitura de 23 cm si tapetati-o cu biscuiti digestivi faramitati.

Amestecati biscuitii ramasi cu batoanele de Twix maruntite.

Adaugati ouale in mixul de batoane de Mars topite, luati de pe foc si amestecati totul cu mixul de biscuiti, cu stafidele si cu alunele, mixand bine. Puneti totul in tava.

Raciti timp de 8 ore sau lasati la frigider peste noapte.

Puneti pe un platou de servit si taiati in functie de preferinte.

Recomandari