Cubulete de ciocolata cu glazura

Cubulete de ciocolata cu glazura

Un alt fel de a savura cicocolata, in combinatie cu gemul aromat si glazura.

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  
Ingrediente
  • zahar300 g
  • alune200 g
  • cacao1 lingura
  • ou6 bucati
  • praf de copt2 plicuri
  • esenta de vanilie0 dupa gust
  • unt nesarat125 g
  • faina250 g
  • ciocolata neagra100 g
  • ciocolata alba175 g
  • gem de capsune300 g
Preparare

Se amesteca untul cu zaharul, esenta de vanilie, cacaua si cele 6 oua, omogenizand bine.

Se adauga apoi praful de copt, alunele macinate si faina, iar aluatul rezultat se coace in tava tapetata jumatate de ora.

Dupa racier se taie in 2 nivele, iar peste primul nivel se pune gem de capsune, apoi al doilea strat de pandispan.

Se adauga glazura formata din ciocolata neagra si apoi, dupa racire, glazura de ciocolata alba.

Se taie in cubulete mici.

Tips

Se poate folosi si dulceata de capsune sau alt gem preferat.

Recomandari