Cheesecake cu piscoturi si ananas

Cheesecake cu piscoturi si ananas

Un deliciu apetisant si racoros pentru o vara de neuitat!

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
botez  zile de nastere  
Ingrediente
  • zahar150 g
  • ananas500 g
  • frisca0 dupa gust
  • unt4 linguri
  • smantana75 g
  • branza mascarpone450 g
  • piscoturi350 g
  • branza de vaci200 g
Preparare

- Piscoturile (jumatate din cantitate) se amesteca cu untul topit, apoi se aseaza intr-o tava si se preseaza usor cu mana sa ia forma marginilor tavii si se da tava la rece 30 de minute.

- Se amesteca crema de branza cu zaharul, apoi cu smantana si cu branza de vaci, iar amestecul se aseaza peste piscoturi, presand usor.

- Se taie ananasul in cubulete si se presara deasupra prajiturii, apoi se pune restul de cantitate de piscoturi deasupra.

- Se baga inapoi tava la frigider o ora.

Tips

Se serveste simpla sau cu frisca deasupra.

Recomandari